Voor 15:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending bij bestelling boven 45 euro.

0652645217 / 0628471864 info@borubamboo.nl

Bamboe ondergoed voor heren

Kledingstukken als heren ondergoed zijn heel persoonlijk en iedereen heeft hier zijn eigen gevoel bij. Je draagt heren ondergoed op de huid en daarom is het fijn om een materiaal uit te kiezen wat voor jou goed voelt. Als je dit goede gevoel combineert met jouw stijl en gebruik dan is dat jouw uitgangspunt om de markt te verkennen want er is veel aanbod in onderbroeken voor heren, dus keuze genoeg.

 Dit grote aanbod maakt het gelijk lastig om een keuze te maken het materiaal dat wordt gebruikt kan je keuze ook beïnvloeden. Uit onderzoek blijkt dat bamboe erg geschikt is als materiaal voor een boxershort voor mannen. Boru Bamboe boxers nemen namelijk 70% meer vocht op dan de doorsnee katoenen boxershort en voert deze makkelijk af. Niet voor niets dat de verkoop van Boru Bamboe boxershorts zo gegroeid is de laatste jaren.

Historie ondergoed

Duizenden jaren geleden droegen mannen de lendendoek, gemaakt van dierenhuiden om zichzelf tegen de natuur te beschermen. In Egypte werden deze door de mannen gedragen, de Schotten droegen een kilt. Zowel door mannen als vrouwen werd dit kledingstuk gedurende de dag gedragen. Tijden en gewoontes veranderen en ondergoed werd als extra kledingstuk onder de kleding gedragen. Het voordeel hiervan was dat de bovenkleding minder gewassen hoefde, te worden wat de levensduur van deze bovenkleding ten goede kwam. Deze trend van het dragen van onderkleding voelde als beschermend en was goedkoper om te vervangen dan het vervangen van de bovenkleding. Een heel goede reden voor ons Nederlanders om tot aanschaf van de beste boxershorts voor heren te komen.

Voordat de onderkleding in zijn huidige vorm te koop kwam, is er nog een hele reeks van ontwikkelingen en trends aan vooraf gegaan. Mannen begonnen een strak, knie-lang flanellen unie-pak te dragen dat bij hun overhemden paste. Pas halverwege de jaren twintig begon het bedrijf “Everlast” hun ondergoed aan te passen voor iets met meer comfort, met een elastische band. Deze uitvinding was het begin van boxershorts voor mannen. Mensen waren niet gelijk heel enthousiast en bleven lange tijd nog de voorkeur geven aan de ondersteuning en warmte die het unie-pak bood.

In de jaren 70 begon de ondergoed industrie zich te ontwikkelen doordat bekende modeontwerpers ondergoed omarmden en het een serieuze vorm van mode werd.

Bamboe ondergoed 

Toets op het internet bamboe in en je zult zien dat dit ondergoed een plaats heeft veroverd in de boxerwereld. Wat is hiervan de reden? Is Boru Bamboe ondergoed duurzaam? Dit is een maatschappelijk item wat voor veel mensen op de dag van vandaag belangrijk is. En hoewel het natuurlijk altijd beter kan. 

Bamboe snel dus de opbrengst van de vezels per hectare is hoger dan die van de katoenplant. De bamboeplant heeft normaal gesproken genoeg aan het water wat op natuurlijke wijze uit de lucht komt vallen. De groei van de katoenplant vraagt meer water dan de natuurlijke regenval zodat onze 

beperkte watervoorraad aangesproken moet worden. Bamboe is biologisch afbreekbaar en er zijn voor de groei ook geen pesticiden en insecticiden nodig. Het via een mechanisch proces vormen van de bamboebladeren tot stof is een duurzame methode.

Voordelen van bamboe ondergoed

– De boxershorts voor heren zijn erg zacht
Bamboevezels hebben een rond oppervlak en daarom voelen bamboe boxershorts erg zacht aan en geven een comfortabel gevoel.

– De heren boxershorts zijn antibacterieel!
Bamboe maakt zelf een stofje aan wat antibacteriële eigenschappen bezit. Mensen met een gevoelige huid zullen dan ook veel minder snel irritatie voelen bij een bamboe boxershort dan bij het dragen van  een normale onderbroek voor heren.

– De  heren bamboo boxers zijn temperatuur regulerend!
Een Boru Bamboe  boxershort voelt dankzij de structuur van de bamboevezel warmer aan in de winter en geeft een verkoelend gevoel in de zomer. Comfortabel dus, dat wil je toch voor je heren onderbroek.

– De Bamboe Boxershort blijft lekker fris en schoon!
Boru Bamboe absorbeert tot wel 70% meer vocht dan katoen. Bij inspanning en warmte zorgt jouw Boru Bamboe heren boxershort ervoor dat je een fris en schoon gevoel blijft houden. 

– Kwaliteit van de Bamboe Boxershort!
De Boru Bamboe boxershorts zijn kreukvrij, blijven in topvorm en zijn niet statisch. Bamboevezels zijn erg sterk waardoor de Boru Bamboe boxershorts een lange levensduur hebben.

Bamboe boxershorts en onderbroeken

Ondergoed heb je in verschillende modellen die weer divers zijn in uitstraling en pasvorm. Dit laatste,  de pasvorm vormt meestal het grootste verschil. De pasvorm van het heren ondergoed is bepalend voor hoe de boxershort valt en ondersteuning en comfort biedt. Ook uitstraling speelt een rol. Bij mannen is deze minder bepalend dan bij vrouwen omdat het bij vrouwen vaak ook als iets visueel aantrekkelijks en prikkelends wordt ervaren. Er is wel een veranderende trend op het gebied van heren ondergoed. De hedendaagse man vind het ook belangrijk te kiezen voor ondergoed dat past bij zijn stijl en uitstraling. Als voorbeeld de trend dat de man zijn ondergoed niet meer wegstopt onder de bovenkleding, maar op een stoere en subtiele wijze iets zichtbaar boven de broek draagt. De man van deze tijd besteed tijd en aandacht aan mooi passend heren ondergoed!

.

Welke soorten heren ondergoed zijn er?

De meest bekende modellen die veel verkocht worden zijn de heren boxershort, de sportslip en de trunk. Modellen die minder bekend zijn of minder worden gedragen door heren zijn de string, de bikini en de jockstrap. Naast de pasvorm is het materiaal ook belangrijk. Het meeste heren ondergoed wordt nog steeds gemaakt van katoen. Bamboe ondergoed maakt zijn opmars en is de laatste jaren bezig met een inhaalrace. Boru Bamboo biedt de meeste modellen boxershorts aan tegen zeer concurrerende prijzen.

Kies heren ondergoed wat het beste bij je past!

 De belangrijkste afwegingen zijn hoeveel ondersteuning u wilt en wat u mooi vindt staan. Modellen die wat nauwer sluiten bieden vaak ook meer ondersteuning.

Boru bamboo boxershorts

De Boru Bamboe boxershort is een boxer vervaardigd met bamboevezels. Het heeft een mooie pasvorm met een langere pijp. Dit natuurlijke materiaal is zeer zacht, waardoor de heren boxershorts zeer comfortabel dragen. Boru Bamboe stof is dun, soepel en droogt snel en neemt vocht gemakkelijk op. Doordat de stof zo licht is voelt de Boru Bamboe boxershort als een tweede huid. Boru Bamboe wast gemakkelijker en gaat erg lang mee. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en het draagcomfort van onze boxer. Dit in combinatie met de duurzaamheid van dit product wilt u eenmaal geprobeerd niet anders meer! Kies voor bamboe ondergoed voor heren, kies Boru Bamboo!

%

meer zuurstuf door planten Bamboe

%

meer vocht opneemt

%

Fijner draagcomfort

Pin It on Pinterest