Voor 15:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending bij bestelling boven 45 euro.

0652645217 / 0628471864 info@borubamboo.nl

Waarom Boru Bamboo?

Waarom Boru Bamboo?

De voordelen van Bamboo.
De voordelen van Bamboo komen uit de kracht van de gesponnen draden en het productieproces.  De Bamboo stof is veel sterker dan katoen of synthetische stoffen en kan door het gesloten productieproces milieuvriendelijk worden uitgevoerd. Alleen maar positief dus producten van Bamboo.

Langer fris met jouw Boru Bamboo.
Een van de grootse voordelen van Bamboo is toch wel de frisheid. Door microgaatjes in de bamboovezel absorbeert een Boru Bamboo tot wel drie keer beter dan een product van katoen.  Ook laat Bamboo meer lucht door en daardoor loop je langer met een fris gevoel. Best fijn als je last hebt van overmatig zweten. De buisvormige structuur van de bamboovezels zorgt er voor dat je Boru Bamboo langer droog blijft en als het dan toch wat vochtig wordt is het ook weer sneller droog.

Bamboo is super zacht.
Als je Bamboo voor het eerst aantrekt dan geloof je niet wat je voelt. De stof is namelijk heel erg zacht en het draagcomfort erg fijn. Bamboo prikt niet, irriteert niet op de huid en kan door de gladde structuur vrij bewegen.

Bamboo is milieuvriendelijk.
Bamboo is een grassoort die ontzettend snel groeit waardoor de opbrengst veel hoger is dan bij katoen. Bovendien zijn er geen pesticiden nodig om insecten, virussen, onkruid of schimmels te bestrijden. Het enige wat Bamboo nodig heeft om te groeien is zonlicht en water. Na de oogst blijft de plant staan en gaat de groei gewoon door. Hierdoor hoeven er dus geen bossen gekapt te worden. Bamboo absorbeert meer koolstofdioxide, wat een positief effect heeft op het klimaat. Tevens produceren de planten 30 tot 35 procent meer zuurstof dan andere bomen. Dit is wat Bamboo zo milieuvriendelijk maakt.

Wist je dat?
– Bamboo lekker zacht is.
– Bamboo heel geschikt is voor een gevoelige huid.
– Bamboo beter is voor het milieu.
– Bamboo heel goed vocht op neemt.
– Bamboo heel sterk is.
– Bamboo je koel houdt in de zomer en warm in de winter.
– Bamboo producten langer fris blijven
– Bamboo hypoallergeen is doordat er geen chemische stoffen worden gebruikt.
– Bamboo perfect ventileert.
– Bamboo een makkelijke plant is die erg snel groeit.

Pin It on Pinterest